kornhaven
Logo

Hverdagen - bare bedre

Din hverdag på Hamar vest – versjon 2.0.
Hamar vest er best. Her bor du på gamle tomter, med Mjøsa tett på, Furuberget rett ved, sentrum en svipptur unna og det du trenger av butikker rett rundt hjørnet. Svært gode sol- og utsiktsforhold.

Salgstrinn 1 i Kornhaven passer som hånd i hanske for deg som vil fortsette å bo vest i Hamar, men som trenger en enklere hverdag. Vi starter med 23 varierte leiligheter i størrelser fra ca. 30 til 140 m², fordelt over fem etasjer. 


Prosjektets fremdrift

 • Planlegging

  Q1/Q2 2024

 • Salgsstart

  Est. Q2/Q3 2024

 • Byggestart

  Est. 2024

 • Innflytting

  Est. 2026

Moderne, lyst og åpent

Kornhavens leiligheter blir lune og moderne, får store balkonger og godt med sol. Utenfor blir hagen et koselig møtested for beboerne, som i tillegg til planter og benker kan benytte seg av felles hagestue/drivhus og andre fine felles fasiliteter. Bilen bor godt i parkeringskjeller, og du tar heisen rett opp til leiligheten.

Buss

0 m

Strand

250 m

Furuberget

750 m

Dagligvare

500 m

Sentrum

2.5 km

Hvorfor velge Kornhaven?

 • Beliggenheten: Nært Mjøsa, Furuberget og det du trenger
 • Kvaliteten: Alt du forventer av en ny leilighet - pluss litt til
 • Solforholdene: Solrike, vestvendte balkonger
 • Forseggjorte uteområder: En hage med fine fellesfasiliteter
 • Enklere hverdag: Innendørs parkering, heis, kollektivtransport
 • Mye å velge i: Leiligheter fra ca. 30-140 m2 
 • Solid utbygger som fokuserer på kvalitet

Nyheter fra Kornhaven

Lokale aktører

Du kan føle deg trygg på at Kornhaven er i de beste hender. De dyktige arkitektene i hamarfirmaet Studio NSW har ansvaret for å tegne bygninger og uteområder. Studio NSW har lang erfaring med nybygg, og er opptatt av moderne linjer og smarte løsninger slik at din hverdag blir enklere. Backe Prosjekt AS er ansvarlig for selve utbyggingen av Kornhaven. Dette er en erfaren og langsiktig aktør som er opptatt av å bidra til god boligutvikling i Hamar. Med Backe Prosjekt på laget er vi sikre på at Kornhaven vil bli en berikelse for Hamar vest, og for deg. 

Kornsilovegen 88, 2316 Hamar

Meld interesse for prosjektet
 

Beskjed

Eller kontakt en av våre meglere

-

-

Dette prosjektet er utviklet av

Materiell som blir brukt i markedsføring av dette prosjektet er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Bilder, illustrasjoner, tegninger og foto kan inneholde elementer og detaljer som ikke blir en del av det ferdige prosjektet, både utendørs og inne i bygningene. Markedsmateriellet er derfor ment å kunne gi et inntrykk av hvordan prosjektet vil fremstå når det er ferdig.

Leveransebeskrivelsen er en del av kontraktsgrunnlaget, og i de tilfeller der det er avvik mellom leveransebeskrivelse og markedsmateriell, er det endelig leveransebeskrivelse som er gjeldende. Utbygger har rett til å foreta endringer i forhold til markedsmateriellet, men satt standard skal ikke påvirkes av slike endringer.