kornhaven

Meld deg på salgs- og informasjonsmøte

Velkommen til salgs- og informasjonsmøte for de 23 nye leilighetene i Kornhaven, trinn 1. Dato: 18. juni kl 17 i bankens lokaler (se adresse lenger ned). 

Vi forteller deg om dette spennende nybyggprosjektet på Hamar vest, og du vil motta prospekt og prisliste. De som melder seg på møtet i forkant vil motta prospektet tidligere. Meglere og utbygger er tilstede og forteller deg det du trenger å vite om Kornhaven.

Det er stor interesse for leilighetene i Kornhaven, ikke minst på grunn av beliggenhet, utsikt og nærhet til Mjøsa, gode fellesfasiliteter og gjennomtenkte planløsninger. Meld deg på møtet i dag, så får du vite mer om Kornhaven og alt dette boligområdet kan by på.

Adresse for oppmøte er i SpareBank 1 Østlandets lokaler i Strandgata 15, Hamar. Bruk inngangen på hjørnet av Enggata/Strandgata (vis a vis Hotell Victoria). Vi sees!

Påmelding til salgs- og informasjonsmøte 18. juni

Beskjed

Materiell som blir brukt i markedsføring av dette prosjektet er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Bilder, illustrasjoner, tegninger og foto kan inneholde elementer og detaljer som ikke blir en del av det ferdige prosjektet, både utendørs og inne i bygningene. Markedsmateriellet er derfor ment å kunne gi et inntrykk av hvordan prosjektet vil fremstå når det er ferdig.

Leveransebeskrivelsen er en del av kontraktsgrunnlaget, og i de tilfeller der det er avvik mellom leveransebeskrivelse og markedsmateriell, er det endelig leveransebeskrivelse som er gjeldende. Utbygger har rett til å foreta endringer i forhold til markedsmateriellet, men satt standard skal ikke påvirkes av slike endringer.